Omarsson schiet Excelsior langs VVV Venlo

ROTTERDAM – Excelsior heeft in eigen huis goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Poldervaart won in eigen huis terecht van VVV, dankzij een mooi doelpunt van Ijslander Omarsson.

Excelsior begon sterk aan het Eredivisieduel. Voetballend was de thuisploeg de betere, maar door stug verdedigen van VVV leidde dit tot weinig kansen. Een van de spaarzame keren dat VVV veel man voor de bal had werd dit door Excelsior genadeloos afgestraft. Een geniale rush van Omarsson werd door de IJslander zelf prima achter Unerstall gewerkt, waardoor Excelsior terecht op voorsprong kwam.

Pas na de voorsprong begon VVV beter in de wedstrijd te komen en werden de bezoekers gevaarlijk, via bijvoorbeeld Jay Roy Grot. Zijn inzet verdween echter op de paal. Aan het begin van de tweede helft zette VVV even aan, maar tot doelpunten leidde dit niet. Excelsior nam daarna de controle weer over, totdat Messaoud vijf minuten voor tijd een rode kaart kreeg voor een grove charge, waarbij de VAR uitsluitsel gaf. Gelukkig voor Excelsior had dit verder geen gevolgen op de uitslag en kwam de zege niet meer in gevaar.

Dankzij de overwinning bezet Excelsior nu een knappe achtste plaats in de Eredivisie, met 9 behaalde punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl