Ongelukkige doelpunten nekken Excelsior in duel der subtoppers

ROTTERDAM – Excelsior haalt dit seizoen vooral de punten binnen in uitduels. Voor het eigen publiek op Woudenstein wil het vooralsnog slecht lukken voor de Kralingers. Ook in het duel met ADO Den Haag, een belangrijke wedstrijd in de strijd om de play-offs, wisten de Kralingers niet te breken met deze gewoonte: 1-2.

Voor rust leek het er absoluut niet op dat Excelsior een nederlaag zou gaan leiden. De ploeg van Van Der Gaag was de bovenliggende partij en creëerde meer kansen dan de bezoekers uit Den Haag. Het vizier stond bij de Kralingers echter niet op scherp en bovendien keepte doelman Zwinkels een zeer goede partij. Daardoor stond het bij rust slechts 1-0 voor de Rotterdammers. De veel scorende Milan Massop kopte de bal na een klein half uur spelen binnen.

ADO Den Haag kwam na rust een stuk beter uit de startblokken. Toch hadden de Ooievaars al het geluk van de wereld bij de gemaakte doelpunten. Eerst werd een voorzet van El Khayati getoucheerd, waarna de bal via de paal zo op het hoofd van Johnson caramboleerde, die makkelijk het lege doel vond. Ook de 1-2 was een ‘lucky shot’ voor de Hagenaars. Een van richting veranderd schot van wederom Johnson viel op een lullige manier over Zwarthoed heen. In de tegenstoot kreeg Messaoud nog een zeer grote kans, maar hij trof de lat.

Door de nederlaag lijken de play-offs voor Europees voetbal niet meer haalbaar voor de Rotterdammers. De ploeg haalde 35 punten uit 27 duels.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl