Ook Sekou Sylla verlengt verblijf bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis is blij te kunnen melden dat Sekou Sylla behouden blijft voor Excelsior Maassluis. De multifunctionele spelers zal zodoende het komende seizoen aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht beginnen. Sylla is al de tiende speler van de huidige selectie die voor het nieuwe seizoen is vastgelegd.

De 20-jarige inwoner van Schiedam is dit seizoen bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Excelsior Maassluis nadat hij eerder al drie seizoenen in de jeugdopleiding had gespeeld. Net als vorig seizoen kan Sylla rekenen op een basisplaats in het team van trainer Dogan Corneille.

,,Ik ben nu bezig aan mijn vijfde seizoen bij Excelsior Maassluis en blijf het naar mijn zin hebben”, zegt Sylla. ,,Ik wil me graag door ontwikkelen en genoeg speelminuten maken en vind het daarnaast fijn dat ik veel vertrouwen van de staf en spelers krijg. Daarnaast is mijn doel nog steeds om het Betaald Voetbal te halen.”

Ook Technisch Manager Niels Redert is zeer content met de verlenging van Sylla,. ,,We zijn erg blij dat we Sekou binnenboord hebben kunnen houden. Sekou is een jongen van de club en ontwikkelt zich stormachtig. Naast dat hij multifunctioneel inzetbaar is, als zowel verdediger als middenvelder, beschikt Sekou ook over scorend vermogen.”

Selectie 2020-2021 tot nu toe: Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl