‘Oranje-international Stefan de Vrij lanceert eerste single met Italiaanse band KEEMOSABE’

ROTTERDAM – Van voetballer tot muzikant. Het is een combinatie die je in het hedendaagse voetbal vaker voorbij ziet komen. Na Ryan Babel, Quincy Promes en Memphis Depay is nu de volgende Oranje-international zijn weg aan het plaveien in de muziekwereld. De nuchtere Oranje-international Stefan de Vrij (29) uit Oudekerk aan den IJssel heeft vrijdag met de Italiaanse rockbank KEEMOSABE zijn eerste officiële single uitgebracht, waarop hij schittert als pianist. Dat meldt Rijnmond.

De nieuwbakken pianovirtuoos – de voetballer speelt pas één jaar piano zonder officiële lessen te hebben gevolgd – schittert mee in het nummer ‘Hey Brother’. De Italiaanse zanger Alberto Curtis is onder de indruk van het pianospel van de oud- verdediger van Feyenoord. “Zijn slimme en geconcentreerde spel op het veld zie je terug achter de piano,” stelt de zanger over de verdediger van Internazionale, die wordt gezien als één van de beste verdedigers in de Serie A.

Bekijk via de volgende link het complete interview van Rijnmond: https://bit.ly/3e2aqvP. De song zelf is te beluisteren via onder andere Spotify.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl