Oud-Feyenoorder Knoester bij Jong Oranje

Heracles Almelo-verdediger Mats Knoester en Willem II-aanvaller Ché Nunnely zijn vanavond (zondag 15 november) aangesloten bij Jong Oranje. Voor Knoester is het voor het eerst dat hij bij de definitieve selectie zit. Nunnely zat er wel al eerder bij, maar maakte nog geen minuten voor Jong Oranje.

Na het afvallen van Abdou Harroui bestond de selectie van Jong Oranje nog uit 20 spelers. Met de toevoeging van Knoester en Nunnely is de selectie, die morgenmiddag afreist naar Portugal, weer uitgebreid tot 22. Voor het aansluiten bij het team zijn beide spelers negatief getest op corona.

Het inmiddels voor het EK 2021 geplaatste Jong Oranje speelt op woensdag 18 november de laatste wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus tegen Jong Portugal. Het team van Erwin van de Looi boekte tot dusver negen overwinningen uit negen wedstrijden en reist, met een doelsaldo van 45 doelpunten voor en drie tegen, ongeslagen af naar Portimão. De wedstrijd tussen de nummers één en twee in de EK-kwalificatiegroep wordt gespeeld in het Estádio Municipal de Portimão en begint om 20.30 uur (Nederlandse tijd).

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl