CION is verheugd te melden dat oud prof Josimar Lima volgend seizoen zijn wedstrijden af gaat werken in het blauwe shirt van CION. Bij de oud prof, die als voormalig international van Kaapverdië in het shirt van de “Blauwe Haaien” speelde, zal het blauwe CION shirt zeker niet misstaan!

Lima maakte zijn debuut in de Eredivisie voor Willem II en speelde ondermeer voor VVV Venlo, FC Emmen Al-Shaab (VAE) en FC Lathi in Finland. Over twee periodes speelde Lima voor FC Dordrecht en schopte het zelfs tot aanvoerder van de Schapenkoppen.

In zijn jeugdjaren speelde hij in onze buurstad Schiedam voor SVV, voordat hij opgemerkt werd door de BVO’s. Nadat de boomlange Lima het betaalde voetbal vaarwel zei, kwam hij uit voor ASWH en dit seizoen voor “buurman” Deltasport, nu steekt hij de straat over om in de ploeg van Ricky vd Bergh te spelen.

“Ik kende al een aantal spelers in de selectie, zoals Joey vd Velden en Bryan Struis en na een positief gesprek met de trainer heb ik besloten de oversteek te maken. CION staat bekend als een echte Vlaardingse familieclub, waar het leeft op zaterdag voor jong en oud, daar wil ik graag onderdeel van zijn! Ik hoop dat we er volgend seizoen een mooi seizoen van gaan maken, met een kampioenschap in 2023!” Sprak Lima zelfverzekerd.

Trainer Ricky vd Bergh: “Ik ben superblij met deze aanwinst, ik wilde Josimar eigenlijk al eerder in mn team, nu is het gelukt en halen we een brok ervaring in huis! Met zijn lengte, leiderscapaciteiten en voetbalkwaliteiten is het zeker een aanwinst voor onze groep!”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl