Overschrijven in winterstop? Dit zijn de voorwaarden

Bij de KNVB komen veel vragen binnen over de overschrijvingsperiode amateurvoetbal in de winter. De aankomende overschrijvingsperiode is van 3 tot en met 31 januari 2019. We lichten toe wat wel en niet meer kan.

Voor nationale overschrijvingen is er geen algehele tweede overschrijvingsperiode in de winter. In de winter, met als deadline 31 januari 23.59 uur, is het alleen mogelijk om over te schrijven wanneer het een internationale overschrijving of een overschrijving voor geregistreerde contractspelers (dus van contract naar contract) betreft. Voor alle andere overschrijvingen geldt dat uitsluitend overschrijving kan worden verkregen in navolgende situaties:

  • Overschrijving naar B-categorie, als goedkeuring is verkregen van de te verlaten vereniging: Dit verzoek kan in de periode 16 juni 2018 tot en met uiterlijk 15 april 2019 worden aangevraagd.
  • Overschrijving naar A-categorie, de speler voldoet aan een dispensatiereden gewijzigde werk-, woon- of overige omstandigheden. Dit verzoek kan in de periode 16 juni 2018 tot en met uiterlijk 15 maart 2019 worden aangevraagd.

Alle regels omtrent nationale en internationale overschrijvingen vind je op KNVB Assist. Een verzoek tot overschrijving kan met de relatiecode van de speler in Sportlink Club worden aangevraagd.

Klik hier voor het handboek competitiezaken.

Bron: KNVB.nl


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl