Peter van den Berg per direct weg bij RKC Waalwijk

Waalwijk – Na een dienstverband van drie jaar gaan RKC Waalwijk en ex-Spartaan Peter van den Berg per direct uit elkaar, dat meldt de Waalwijkse club op haar website. De clubleiding ziet onvoldoende perspectief voor een verdere samenwerking met Van den Berg en heeft derhalve deze beslissing genomen.

Algemeen Directeur Frank van Mosselveld licht toe; ‘’Na de hoopgevende prestaties en de positieve ontwikkelingen van de club vorig seizoen is er afgelopen zomer meer geïnvesteerd om de sportieve ambities verder kracht bij te zetten. Tot ieders teleurstelling zijn de prestaties in de eerste seizoenshelft ondermaats gebleken. Ook is de chemie tussen Peter van den Berg en de spelers verdwenen. Daar hebben we met Peter over gesproken en we zijn tot de conclusie gekomen dat het helaas beter is om nu al uit elkaar te gaan. We danken Peter voor de inzet de afgelopen jaren en gaan ons beraden over zijn opvolging.”

RKC Waalwijk zal zich de komende weken buigen over de beste opties voor de korte termijn. De club is ervan overtuigd dat met de kwaliteit van deze selectie nog altijd gestreden kan worden om een plek in de play-offs. Daarnaast wordt er intern hard gewerkt aan de invulling van de functie op lange termijn.

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie