PPSC bijt zich stuk op SVV

Schiedeam – De voetballers van PPSC en SVV hielden elkaar in een onvervalste stadsderby in evenwicht, 2-2. Gezien de ranglijst een opvallende uitslag, maar kijkend naar het spelbeeld mochten beide ploegen blij zijn met één punt.
Binnen 2 minuten stond PPSC, dat ervoor koos om op kunstgras te spelen gezien het technische voetbal dat daarop mogelijk is, op 1-0. Klutsend rolde een inzet van Michael Franken achter de vergeefs grabbelende Alex van der Meer. De blauwhemden gaven de kickstart geen vervolg en SVV kon bijkomen van de tegenvaller. De tweede treffer van de nummer 9 leek de burenstrijd al te beslissen. Redouan Aighouf had andere plannen en zorgde voor de 2-1 ruststand.
SVV-aanvaller Ronald Anthony was direct na rust scherp zodat de 2-2 op het bord kwam. Zonder overtuiging ging ‘PP’ op jacht naar de winnende goal. De roodgroenen verdedigden met volle inzet en kwamen er enkele keren gevaarlijk uit. Scheidsrechter Johan de Vos, die met zijn fluiten nogal eens voor verwarring zorgde, floot ruim in blessuretijd voor het einde, 2-2. ,,Ondanks onze kleine selectie,” aldus Maurice van Ettinger, één van de 3 zaterdagtrainers, ,,kunnen wij het elke tegenstander moeilijk maken. Dat hebben we ook vandaag laten zien.”

Door: Ton de Leede
Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl