PPSC doet Maense pijn

 

Schiedam – PPSC heeft vanmiddag terecht gewonnen van kampioenskandidaat Maense. De Schiedammers wonnen, in een zeer aantrekkelijk duel met 2-1.

In de eerste helft waarin niet gescoord werd had de thuisploeg al op voorsprong moeten komen. Helaas stond het vizier van de Schiedammers niet op scherp. Ook in de tweede helft liet PPSC het kaas niet van hun brood eten. Het won veel duels, onder aanvoering van de sterk spelende Emiel van Schie en David Kamminga. Na vijf minuten was het Roland Olivieira, die na aangeven van Remco van de Berg de 1-0 wist binnen te schuiven. Lang van de voorsprong kon ‘PP’ niet genieten, want enkele minuten later kwamen de gasten op gelijke hoogte, al hing hier wel een buitenspelluchtje aan. PPSC rechtte zijn rug en wederom was het Roland Olivieira die de thuisploeg op voorsprong bracht met een bekeken schot vanaf zestien meter. In een slotoffensief probeerde Maense nog een punt uit het vuur te slepen, maar de prima keepende Martijn Heftog bleek niet meer te passeren.

“Als je ziet hoe ze vandaag door het vuur zijn gegaan, is dat geweldig om te zien. Toch denk ik dat we vandaag het eerder hadden moeten beslissen. Zeker voor rust hadden we namelijk al met 2-0 voor moeten staan. Het mooiste vandaag was dat er op een gegeven moment tien spelers van ons in het veld stonden die bij PPSC begonnen zijn met voetballen. Hieronder bijvoorbeeld David Kamminga, hij is zo belangrijk voor ons elftal, hij speelt echt met twee vingers in zijn neus, gaf Salari aan die ook trots is op alle andere spelers vandaag. “Echt niemand heeft verzaakt vandaag”, voegde Salari toe die van de week nog contact had met CION. Zij hebben ons beloofd, dat als wij zouden winnen dat zij een avond wokken voor ons zouden betalen. We gaan dus maar snel een datum prikken”, sprak een vrolijke Salari.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com