PPSC doet zichzelf tekort tegen VOB

 

Schiedam – PPSC heeft vanmiddag op eigen terrein 1-1 gespeeld tegen VOB. De Schiedammers blijven hiermee ongeslagen.

,,
Helaas gaat het in de voetballerij niet altijd zo op dat de beste wint”, opende trainer Jeremy Hagestein. ,,PPSC is aan een investeringsjaar begonnen, en iedere speler, op het veld en toeschouwers langs de zijlijn zag dat PPSC de baas op het veld was. Met aantrekkelijk voetbal in hoog tempo en vanuit een zeer goed georganiseerde samenwerking legden wij het vuur aan de schenen van de uiterst hard werkende maar zeer verbaal agressieve tegenstander VOB. Maar PPSC had ik gewaarschuwd voor dit verbale geweld en de jongens meegeven dat wij daar niet voor zouden wijken, en met overtuiging en zelfvertrouwen de wedstrijd op onze manier moesten spelen.
“Ga uit van je eigen kwaliteiten, wees geconcentreerd en voetbal met je hard en ziel”. Alleen de beste weten alle hindernissen en externe ruis te overwinnen”
Met die overtuiging zullen wij steeds beter worden. Echter was het PPSC die 1 ding miste en dat waren de doelpunten. Vele kansen werden gecreëerd, maar helaas werden wij hier niet voor beloont.
Een uitstekende maar stroeve grasmat was voor ons geen probleem. Daarentegen was het VOB die in hun frustratie alles aangrepen om excuses te vinden waarom zij maar niet aan voetballen kwamen. Helaas voor ons hadden wij de pech dat de scheidsrechter een overduidelijke handsbal van VOB wel zag maar niet durfde in te grijpen, en waar PPSC meer dan pech had, was het geluk aan de zijde van onze tegenstander. Een slecht schot werd door het stroeve gras van richting veranderd waardoor onze doelman de bal misgreep.
Zeer onterechte stand in de 1ste helft 0-1.
Er was geen enkele reden om te twijfelen aan onze speelwijze en inzet. “Blijf het geduld en vooral vertrouwen in jezelf en elkaar behouden”. Met die woorden in het achterhoofd en gedrevenheid begon PPSC aan de 2e helft.  Ook nu weer was het PPSC die het publiek vermaakte. Op basis van conditie en kwaliteit creëerden wij kans op kans en werd na 2 wissels te hebben ingebracht uiteindelijk het lot gezegevierd. Door wederom een fantastische aanval van PPSC werd de tegenstander het nakijken gezet en wist invaller David Kamminga in de blessure tijd, vanuit een scherpe voorzet de bal snoeihard in het doel te schieten. Volkomen terecht gaf PPSC niet op en was op ramkoers naar de winnende treffer . Helaas was de wedstrijd iets tekort en bleef het bij een onverdiende 1-1.” vatte Hagestein de wedstrijd samen

,,Met deze instelling en gedreven voetbalwijze zijn wij vol van zelfvertrouwen en volkomen terecht. Het is genieten en het maakt ons als staf blij als wij weten dat er zoveel progressie in deze ploeg zit.
“Credo” Geloof in jezelf, begin bij jezelf en optimaliseer dat met elkaar, dan zullen wij alsmaar groeien en beter worden. Ik ben overtuigd dat wij de factor geluk en overtuiging steeds meer gaan afdwingen en waarbij dit soort wedstrijden de volgende keer zullen omzetten in een klinklare overwinning”, sloot Hagestein af.

Volgende week speelt ‘PP’ een derby, wanneer het op sportpark Harga zal uitkomen tegen SVV.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com