PPSC eert overleden voetbalvriend met naamgeving hoofdveld: Bob ’t Hooftveld

Afgelopen zaterdag  25 september 2021, 6 weken na zijn overlijden, heeft Schiedamse voetbal vereniging PPSC een blijvend eerbetoon gegeven aan -jongen van de club- Bob ’t Hooft (42).

In aanwezigheid van zijn vader en moeder, familie, vrienden en spelers van Veteranen 1 en 2 van PPSC werd na een korte toespraak van voorzitter Rick Bronwasser een bord onthuld met daarop de naam van het 1e veld. Ludiek en mooi tegelijk gaat het 1e veld verder onder de naam: Bob ’t Hooftveld.

Beide ouders van Bob kregen van de veteranen een seizoenkaart voor het leven uitgereikt voor alle thuiswedstrijden van de PPSC Veteranen voor de 1e, 2e en 3e helft. PPSC eert met de te naamgeving van het hoofdveld de veel te vroeg overleden en zeer geliefde clubgenoot met goede contacten door de hele vereniging heen. Bob, vanaf zijn 6e jaar lid,  heeft zich door de jaren heen ingezet voor de PP-jeugd, de barbezetting maar hielp ook mee bij bijvoorbeeld de aanleg van een nieuw inbraakalarm systeem.

 

Na de onthulling waren de Veteranen van PPSC de eerste die, in een onderlinge wedstrijd, de bal mochten laten rollen op het Bob ’t Hooftveld. Deze onderlinge wedstrijd onder een stralende zon eindigde in 5-5 waarna er pas echt werd uitgeblonken in de 3e helft. Toepasselijk met: Bier, Onderbroekenlol en Bittergarnituur.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl