PPSC herpakt zich tegen AGE-GGK

 

Schiedam – Na twee nederlagen op rij heeft PPSC de volle buit weer binnen weten te halen. Op het eigen sportpark werd AGE-GGK eenvoudig verslagen; 6-0.

PPSc was duidelijk de sterkste vandaag met Roland Olivieira als uitblinker. De fysiek sterke spits scoorde eenmaal, gaf twee assists en kreeg een penalty mee die door Arie Grund werd binnengeschoten. De overige treffers kwamen van Nickber Dat Cuba, Haroun Icli, een tweede treffer van Arie Grund. Het slotakkoord was van Max de Bruijn, de een afgemeten voorzet van Stanley Alders wist af te ronden.

Trainer Henk Salari keek tevreden terug. “Het was geen moeilijke wedstrijd vandaag. Toch had ik de mannen vooraf gewaarschuwd om scherp te beginnen. Gelukkig hebben ze dat goed opgepakt. Na 60 minuten spelen ging het tempo omlaag, maar dat kon met de tussenstand niemand kwalijk nemen”.

De Schiedammers staan nu op een levende plaats met maar twee verliespunten achter de nummer vier, die wellicht recht geeftbop nacompetitie. “We zijn zeker nog niet uitgespeeld. We kunnen de tweede periode zelf nog pakken. Hiervoor moeten we hopen dat CION de eerste periode pakt. Daarnaast moeten wij dan met drie doelpunten verschil winnen van Maense. Toch gaan we proberen om zo hoog mogelijk te eindigen, zodat we te mooi kunnen afsluiten”, sprak Salari.

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com