PPSC laat ware gezicht zien tegen Pernis

Dinsdagavond speelde PPSC het restant, 74 minuten bij Pernis. Toentertijd liep liep Jerry Soares Lopes een zware knieblessure op en werd doorspelen onkies verklaard. De 0-1 voorsprong werd onder de lampen tot een 1-3 zege in Schiedams voordeel uitgebreid.

Het wisselvallige PPSC was hard toe aan een tweede zege op rij. Volgens PPSC-trainer Jeremy Hagestein liet zijn ploeg een sterk collectief zien met het nodige vertrouwen dat alle goede kanten opging. Hij waagde het zelfs te zeggen dat het spel soms zelfs sprankelde en dat de enwegie ervan afspatte.
D duse 0-1 beginstand, weleer in de 2e minuut gescoord door Marley Meija, stond ook bij de rust nog op het bord. Na een uur spelen scoorde de thuisploeg de 1-1 en moest ‘PP’ aan de bak. In minuut 82 mocht Haroun vanaf 11 meter aanleggen. Stan de Bruin was getorpedeerd waarna Haroun de 1-2 aantekende. In de extra tijd, 97e minuut, gaf goudhaantje Kevin Liefhebber de assist op Arthur Santiago Lima die vonniste, 1-3.
De overwinning werd na afloop opgedragen aan Jerry Lopes. ,,Niet alleen de sterkhouders zijn opgestaan,” aldus een trotse Jeremy Hagestein, ,,maar ook de jonkies zoals Kay Nauman, Benedict Obayuwana en Boyd Hagestein worden almaar beter en helpen mee aan het vormen van een collectief.”
Door: Ton de Leede

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl