PPSC ruim langs Excelsior’20 (za)

Schiedam – Onder erbarmelijke omstandigheden speelden PPSC en Excelsior’20 een zeer ongelijke burenruzie die in 5-0 eindigde. De mannen van Jeremy Hagestein gaan dit seizoen om de bovenste plekken strijden, de zwartwitten zullen alles op alles moeten zetten om niet de gang naar de nieuw te vormen 5e klasse te maken.

Op het kunstgrasveld en de 2e helft onder het licht van een paar spaarlampen kwam de thuisploeg tot een reeks van kansen en wist Excelsior’20 nauwelijks voor het doel van PPSC-goalie Martijn Hertog. De inzet van beide ploegen was hartverwarmend gezien de striemende regenvlagen. Zo gauw de gastheren versnelden was het gevaar groot. De 1-0 was van
Diogo Fortes waarna Kevin de Krieger de stand verdubbelde, 2-0. Calvin Barkmeijer schoot de 3-0 ruststand op het bord waarna hij in de 2e helft de 4-0 aantekende. Rick Beumer liet de eindstand op 5-0 uitkomen. Willen we meer dan het ene punt behalen,” stelde Excelsior’20-coach Jaco Verhoev, ,,dan zullen de spelers nog flink aan de bak moeten. Nu wordt nog te weinig gebracht.” Emil van Schie, één van de sterkhouders bij ‘PP’ was kort in zijn commentaar: ,,Een welverdiende overwinning van een sterk en strijdbaar elftal.”

Foto: Mischa Keemink

Door: Ton de Leede

 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl