Puister, Vogel en El Kandousi naar Zwaluwen

Zwaluwen heeft de selectie voor komend seizoen rond. De zaterdag vierde divisionist voegt nog drie spelers aan de selectie toe.

Jari Puister maakt de overstap ban VELO naar Zwaluwen. ‘Na in de jeugd gekeept te hebben voor ADO Den Haag heeft Jari jarenlang het doel verdedigd van derde divisionist Quick uit Den Haag. Dit seizoen komt hij uit voor VELO (Wateringen) wat nog meedoet om promotie naar de 4e divisie. Toen wij vernamen dat Jari op zoek was naar een nieuwe uitdaging hebben wij direct contact gezocht. Ondanks dat Jari meerdere keuzes had zijn we blij dat hij voor Zwaluwen kiest. Hij gaat de concurrentie aan met Mark van Es en Nico Harksen. We zijn zeer content om het seizoen te starten met 3 van zulke kwaliteitskeepers. Een feest voor onze nieuwe keeperstrainer Ruben Muskiet om met deze jongens aan de slag te gaan,’ stelt Zwaluwen.

Ook Delano Vogel maakt de overstap van VELO naar Vlaardingen. ‘In onze zoektocht naar een verdedigend ingestelde middenvelder zijn we uitgekomen bij Delano. Sterk in de duels en veel coachend kregen we terug van onze scout Masoud. Na onder andere VUC en het afgelopen seizoen VELO, wilde Delano heel graag een kans om zijn kwaliteiten te laten zien op een hoger niveau. Hij werd enthousiast over de werkwijze van Zwaluwen en onze trainer Henk de Zeeuw,’ oordeelt Zwaluwen op haar website.

Yusri el Kandousi is de derde en laatste aanwinst voor Zwaluwen. ‘Nadat Zwaluwen vorig seizoen ongeslagen de eerste periode won kwam Yousri met Jodan Boys op bezoek. Hij maakte toen met 2 goals abrupt een einde aan de ongeslagen reeks van Zwaluwen. Trainer Henk de Zeeuw zette hem gelijk op onze wensenlijst. We zijn dan ook erg blij dat Yusri komend seizoen zijn goals en assists voor Zwaluwen komt maken. Hij is een creatieve speler met een individuele actie die zelf kan scoren, maar ook graag anderen alleen voor de keeper zet. Nadat hij een paar seizoenen de absolute smaakmaker was van Jodan Boys maakte hij vorig seizoen de stap naar de derde divisie bij ASWH. Door o.a. een vervelende blessure is dat niet geworden wat hij ervan gehoopt had. Nu hij weer fit is wil hij weer graag laten zien wat hij allemaal in huis heeft en we zijn blij dat hij Zwaluwen kiest als zijn podium.’
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl