PURE Energie: Feyenoord (vr) hard onderuit bij koploper; ook verlies Excelsior

ROTTERDAM – In de PURE Energie Eredivisie voor vrouwen heeft Feyenoord (vr) een keihard pak slaag opgelopen in Enschede. Ook Excelsior kon het zondag niet bolwerken op Woudestein tegen FC Zwolle.

Koploper FC Twente was zondagmiddag met maar liefst 6-0 (!) te sterk voor de formatie van trainer Danny Mulder (ex-VFC). In het eerste bedrijf zorgden Van Dooren en Jansen voor de 2-0. Na de theepauze zette de koploper goed door en waren het Kalma en Van Dooren die de score naar 4-0 tilden. Feyenoord (vr) bleek ditmaal compleet onmachtig tegen de dadendrang van Twente. In de absolute slotfase scoorde Kalma nog tweemaal. Ondanks de zeperd blijft Feyenoord vierde.

Op Woudestein dacht Excelsior stiekem aan een stunt op Zwolle en iets na rust leek het de goede kant op te gaan doordat Noordermeer zorgde voor de 1-0. Maar nadat de stofdampen waren opgelost lag de gelijkmaker erin via Van Koot. In de slotfase ging het alsnog mis voor de thuisploeg nadat de 1-2 werd gescoord door Banarsie. De Kralingse dames blijven hierdoor de nummer laatst.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl