Rai Vloet tekent bij Excelsior

Excelsior Rotterdam heeft Rai Vloet vastgelegd. De 24-jarige aanvallende middenvelder tekent bij Excelsior een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. De in Schijndel geboren oud speler van onder meer PSV en NAC Breda sluit zich maandag aan bij de groep.

Gevoel

,,Ik heb de keuze voor Excelsior gemaakt op gevoel’’, zegt Rai Vloet. ,,Ik heb afgelopen seizoen niet veel gespeeld en ik wil nu weer veel wedstrijden gaan spelen en het plezier terugvinden. Ik ken Ricardo Moniz nog van mijn jaar bij FC Eindhoven. Ook het eerste gesprek met Ferry de Haan gaf mij direct een goed gevoel. Hij had zich echt verdiept in mij en mijn statistieken. Alles bij elkaar heb ik daarom de keuze voor Excelsior gemaakt.’’

PSV

Rai Vloet begon met voetballen bij SVN Landgraaf en maakte daarna de overstap naar PSV. In Eindhoven debuteerde hij op 20 september 2013 namens Jong PSV in de eerste divisie. Acht maanden later debuteerde hij ook in het eerste elftal, in het Europa League duel tegen SKN Sankt Polten. Hij stond tot 2017 onder contract bij PSV en werd tussendoor verhuurd aan SC Cambuur en FC Eindhoven.

Ricardo Moniz

Bij die laatste club werkte hij in het seizoen 2016-2017 samen met Ricardo Moniz, met wie hij in Rotterdam wordt herenigd. ,,Wij hadden een goede band met elkaar. Het was een goed seizoen voor mij met FC Eindhoven. Na mijn vertrek hebben Ricardo en ik altijd contact gehouden. Hij kent mij als persoon en als voetballer, is fanatiek en gedreven, en houdt van hard trainen. Ook houdt hij echt oprecht van het spelletje. Dat spreekt mij enorm aan.’’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl