Ray Martin met dartlegende Andy Fordham in The Ollie’s Maassluis

Maassluis –  Ooit gedroomd om eens een keer  tegen een heuse wereldkampioen darts te spelen? Op woensdagavond  31 januari kan deze droom in vervulling gaan want dan zal topentertainer Ray Martin samen met dartlegende Andy “The Viking”  Fordham een ware avond van dartspektakel ten tonele brengen. Plaats van handeling is café The Ollie’s aan de Rozenlaan in Maassluis. ‘Het wordt een geweldige avond met een hoog entertainment gehalte” kijkt Martin vooruit op het gratis te bezoeken evenement.

Multitalent
Ray Martin kan met recht een ras-entertainer genoemd worden. De geboren Maassluizenaar (38) is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regionale showbizz wereld en ver daarbuiten. Met een grote voorliefde voor Amerikaans (sport)spektakel rijgt hij, met zijn imposante postuur de opdrachten aaneen.  ‘Ik ben een groot fan van het Amerikaanse showbizzsausje dat over een evenement wordt heen gegoten. Vooral show ’s bij casino’s, boks gala’s en dartwedstrijden vind ik geweldig om te presenteren.’ Kijkt de Frank Sinatra look-a-like  naar zijn repertoire.

Darts
De liefde voor de dartsport bracht hem in contact met de absolute dartsterren van de wereld. O.a illustere grootheden als Ted Hankey, Ramond van Barneveld en Andy Fordham konden rekenen op de diensten van het Multi-talent. Als vaste sitekick van Co Stompe reisde hij als duo heel het land door om de gasten te trakteren op een avond vol dartsplezier. “geweldig om met deze giganten te werken. Je blijft je verbazen hoe goed ze zijn en wat ze te vertellen hebben.”

Op eigen benen
Waar Martin tot op heden vaak werd geboekt door organisatiebureaus wordt het optreden van aankomende woensdag in de Ollie ’s zijn vuurdoop als organisator van het totaalpakket. “Eigenaar Frank Smits wilde, na de succesvolle demonstratiepartij die ik samen met Stompe afgelopen jaar presenteerde, heel graag  Andy Fordham naar de Ollie ’s halen. Aangezien ik een goede band met Fordham heb opgebouwd vroeg ik hem of hij interesse had. Uiteindelijk staan we nu samen  3 avonden, verspreid in het land, op de planken. geweldig ! In de toekomst ben ik zeker van plan op dit soort avonden meer in eigen beheer te gaan doen.”

Avondvullend programma
Een avond met het olijke duo gaat verder dan darten alleen. Ook in de Ollie ’s zullen de bezoekers worden getrakteerd op een meer dan avondvullend programma en de mens achter de darter Fordham leren kennen. “Ik ben een groot fan van een zogenaamde Question and  answer-principe waarin de bezoekers alles mogen vragen aan ons. Na deze vragen geven we een demonstratie waarna de bezoekers het een leg kunnen opnemen tegen Andy. Uiteraard zal alles worden ondersteund door de mooiste anekdotes en de nodige muzikale gezelligheid. Kortom een avond waar topsport, gezelligheid en entertainment naadloos in elkaar over lopen!”

De avond op woensdag 31 januari in de Ollie ’s zal aanvangen na de bekerwedstrijd Feyenoord – PSV  en is gratis toegankelijk vol = vol


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl