RdR toernooi op 20 juni bij Victoria’04; Schrijf je nu in !

Kruis de datum 20 Juni 2020 alvast af in je agenda, dit is namelijk de datum dat het 6e RdR toernooi gehouden zal worden bij s.c. Victoria’04!!

2019 was een in alle opzichten geslaagd toernooi met wederom een record donatie voor KiKa!!

De inschrijving voor de middag editie is per vandaag geopend voor de deelnemende teams van de vorige editie’s. Zoals gebruikelijk krijgen jullie van de organisatie alvast de mogelijkheid om je te verzekeren van deelname aan het toernooi voordat de open inschrijving op 1 Maart van start gaat.

Het inschrijfbedrag blijft hetzelfde als vorig jaar namelijk €120,- per team, daarvoor bieden wij jullie namens s.c. Victoria’04 en de organisatie de gebruikelijke voorziening in eten en drinken.

Uiteraard zijn er weer de nodige etenstentjes, naast de etenstent van Victoria’04 en de viskar van “Essies” zal er een nieuwe smaak worden toegevoegd. De muziek zal wederom worden verzorgt door een D.J. en live optredens, zo hebben wij voor deze editie een Neder-rock pop coverband weten vast te leggen.

Het belooft dus weer een mooie editie te worden, terugdenkend aan de vorige edities is er reden genoeg om je weer in te schrijven met vrienden, familie, kennissen, buurtgenoten, collega’s etc, etc.

Stuur even een mailtje naar het bekende e-mail adres: info@ramonderondtoernooi.nl met daarin de naam van je team, een indicatie van het voetbal niveau voor een zo eerlijk mogelijke indeling.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl