Ricardo Merrelaar (Zwaluwen) verkast naar Sportclub Feyenoord

Vlaardingen – Sportclub Feyenoord heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. De koploper uit de zaterdag eerste klasse B heeft voor komend seizoen Ricardo Merrelaar weten te strikken. De aanvaller was afgelopen weekend nog 2 keer trefzeker voor de ploeg van oefenmeester Oscar Biesheuvel.

Na intensieve en goede gesprekken van de Technische Commissie met Ricardo Merrelaar heeft de aanvaller uiteindelijk aangegeven te vertrekken bij Zwaluwen en volgend seizoen voor Sportclub Feyenoord te kiezen. Uiteraard betreuren wij deze beslissing, maar gunnen wij Ricardo het allerbeste met zijn nieuwe uitdaging. Ricardo is in korte tijd uitgegroeid tot een gewaardeerd persoon bij Zwaluwen, zowel binnen als buiten de lijnen.

Ricardo Merrelaar: ”Mijn tijd bij zwaluwen was en is geweldig. We hebben nog een half jaar! Het is net alsof je in een vriendenelftal terecht komt. De gezelligheid rondom trainingen en wedstrijden in deze groep is echt bizar. Ik denk dat wij als groep zo hecht zijn, dat we hierdoor al heel wat punten uit het vuur hebben gesleept. Het mooie aan onze groep vind ik dat er geen aparte groepjes ontstaan. Het is één grote groep. Tijdens wedstrijden merk je echter wel dat het heel anders is dan een vriendenelftal. Hard werken, strijden voor elke meter en elkaar op je donder geven als het niet gaat zoals het moet. Dat is hoe het hoort te zijn in wedstrijden op hoofdklasse niveau.
 
Sinds ik hier kwam voelde het alsof ik in een warm bad terecht kwam. Zowel met de groep, als met de staf en de supporters. Je wordt goed opgevangen en alles rondom het eerste elftal is zeer goed geregeld. Het is een perfecte club om een volgende stap te maken, dan wel om op hoog niveau prestatief met veel plezier te voetballen.”

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl