Richard den Ouden vertrekt bij Hardinxveld

Zaterdagderdeklasser Hardinxveld en hoofdtrainer Richard den Ouden, voorheen onder meer trainer bij HermesDVS en Alexandria’66, zetten aan het einde van het seizoen na drie jaar een punt achter hun samenwerking. Doelstelling voor dit seizoen blijft promotie naar de tweede klasse.

Bestuur en TC van Hardinxveld geven aan ‘Richard den Ouden een uitstekende trainer te vinden met trainingen van een hoog niveau. Hij heeft spelers aantoonbaar beter gemaakt en zelfs de ‘vijfde colonne’ enthousiast gekregen met een verzorgde, aanvallende, dynamische speelwijze. Wat ons betreft hebben we op dit moment één van de best spelende teams in de regio. Alle reden dus om te verlengen, echter we hebben binnen de club nu eenmaal het beleid dat trainers/coaches maximaal drie jaar aan de club verbonden blijven. Bij een dorpsclub met het overgrote deel eigen spelers en weinig spelersmutaties zien wij dit eenvoudigweg als een optimale werktermijn. Daar hadden we eventueel vanaf kunnen wijken, maar Richard gaf zelf ook aan op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging’.

Oogsten

Richard den Ouden heeft het nog altijd prima naar zijn zin bij Hardinxveld. “Het mooiste compliment is dat club en spelers willen voortborduren op mijn visie en speelwijze. Daarnaast ben ik in staat geweest eigen jeugd in te passen en is er een spelersgroep met voldoende kwaliteit, die zeker nog stappen kan maken. Wellicht dat mijn opvolger kan gaan oogsten, dat zou natuurlijk fantastisch zijn voor de club.

Den Ouden geeft aan zelf ook een nieuwe prikkel nodig te hebben. “Bij een club met ambitie, waar ik kan gaan bouwen aan een team waarmee ik prijzen kan en wil winnen.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl