Rijnmond: ‘Positie Mark Koevermans verder onder druk na eenmansactie grasmeester’

Met een goedbedoelde maar ondoordachte solo-actie heeft Erwin Beltman, de grasmeester van De Kuip, de positie van Mark Koevermans verder onder druk gezet. Een gedeelte van het Legioen moest al niet veel hebben van de Feyenoord-directeur en dat is de afgelopen dagen alleen maar erger geworden.

Wat is er aan de hand? Twee weken geleden, in de rust van het thuisduel met Go Ahead Eagles, betrad de doodzieke Feyenoord-supporter Marco van den Wildenberg het veld van De Kuip. Hij kreeg ruimte en gelegenheid afscheid te nemen van zijn geliefde club en stadion, omdat hij een paar dagen later middels euthanasie uit het leven zou stappen.

Het werd een emotioneel moment waar menig toeschouwer kippenvel aan over hield. De persoon die Van den Wildenberg toestemming gaf voor dit afscheid op het heilige gras was Erwin Beltman. De terreinchef werd kort voor de wedstrijd overvallen door het verzoek om de zieke supporter in de rust het veld op te laten gaan. Beltman kon het niet over z’n hart verkrijgen dit te weigeren.

Lees verder bij Rijnmond

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl