Rinus Schrijver na dit seizoen weg bij Kethel Spaland (zo)

Schiedam – Het prille huwelijk tussen de zondagvoetballers van Kethel Spaland en oefenmeester Rinus Schrijver is na dit seizoen alweer ten einde. De trainer nam het stokje na de winterstop van het afgelopen seizoen over van Ruud Spierings waarna hij dit seizoen bezig is aan zijn eerste hele seizoen. Beide partijen gaan zoals dat heet in goed overleg uit elkaar.

Rinus Schrijver laat weten: ik heb het enorm naar mijn zin bij Kethel Spaland. De spelersgroep en mijn begeleiding zijn stuk voor stak geweldige gasten. De afgelopen weken heb ik alles is op een rijtje gezet en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het na al die jaren mooi vind geweest en heb ik besloten te stoppen met het trainerschap.

De zondag derdeklasser zal zich de komende maanden beraden over een nieuwe opvolger. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Technische man van de Schiedammers Ronald Scholte via TC@kethelspaland.nl


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl