Rob van ‘t Oor maakt ‘wereldstap’ met opening absolute teamsport Rotterdam

Met een mooie speech en een grote glimlach opende Rob van ‘t Oor afgelopen week onder massale belangstelling officieel zijn ‘nieuwe’ ABSOLUTE TEAMSPORT-winkel in hartje Rotterdam. Met de naamsverandering en een volledig nieuwe styling volgens het internationale concept blijft de Vlaardinger voorloper op het gebied van voetbal & teamsport. Tot in details is er nagedacht over het concept en deze prachtige 650m2  grote winkel van voetbal & teamsport straalt dit uit als nooit tevoren.

Voetbal-walhalla
“Ja ik ben er heel erg trots op,” kijkt de rasondernemer met een tevreden blik naar de gloednieuwe indeling van zijn winkel. “We hebben in één maand heel de winkel omgetoverd tot een waar voetbal-walhalla! De hele bovenverdieping waar we voornamelijk voetbalschoenen verkochten,  hebben we naar de benedenverdieping over gebracht, zodat er een goede relatie ontstaat tussen het winkelend publiek en de winkel. Op deze manier willen wij ons nog meer profileren als de voetbalspecialist van de regio en dat feitelijk  ook op sociaal gebied. Het moet een soort voetbalhuiskamer worden waar klanten graag naar binnen lopen en gewoon een praatje kunnen maken.”

Rob van t oor Nieuwe winkel sport 2000

 

Top assortiment
Met merken als Nike, Puma, Adidas en Equalite blijft ABSOLUTE TEAMSPORT het aanbod van voetbalschoenen en voetballifestyle producten ongeëvenaard. “Dat is natuurlijk waar het om draait, topkwaliteit leveren en de laatste trends op voetbalgebied als eerste aanbieden,” zegt Van t’ Oor. “Wij zijn er heel  trots op dat ook spelers van Feyenoord, Sparta en Excelsior hier hun schoenen halen. Bovendien komt tegenwoordig een groot aantal amateurspelers uit de regio hier in de winkel.”

Berlijn, Londen en Barcelona

Van ‘t  Oor, ook  investeerder van het florerende lifestylemerk Equalite, blijft met deze stap met zijn winkel de topspeler op voetbalgebied. Rotterdam is de eerste Europese stad die onder de noemer ‘ABSOLUTE TEAMSPORT deze slag maakt. “Wij zijn de eerste stad die dit predicaat draagt. Later moeten er ook soortgelijke vestigingen in de rest van Europa  ontstaan. Daar zijn we extra trots op. Zoals altijd blijven wij het niveau van de Champions League nastreven. Deze nieuwe stap benadrukt dit weer!”

Foto: Mischa Keemink

Dit is een artikel uit het nieuwe waterwegsport.nl voorjaarsmagazine:

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl