Robinson (Katwijk) eerste aanwinst Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft zich voor na de zomerstop versterkt met Brandon Robinson. De 25-jarige aanvaller komt over van VV Katwijk, waar hij sinds het seizoen 2019/2020 speelt. De aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen op Sportpark Dijkpolder.

Robinson, die geboren is in Vlaardingen en in Schiedam woont, begon zijn voetbalcarrière bij Xerxes. Als E-pupil maakte hij al op jonge leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. In de acht seizoenen bij de Rotterdammers haalde hij destijds de nationale elftallen voor spelers onder de zestien en onder de achttien jaar. Na zijn overstap naar NAC Breda, maakte de spits in oktober 2014 met club uit Noord-Brabant zijn debuut in de Eredivisie tegen ADO Den Haag (1-1). Na twee seizoenen vertrok hij naar FC Den Bosch waar hij 23 duels in de Jupiler League uitkwam. De afgelopen seizoenen kwam hij uit voor Scheveningen en VV Katwijk.

“Ik heb bewust gekozen voor de stap naar Excelsior Maassluis”, zegt Robinson. “Na een goed gesprek met het bestuur wist ik dat dit de club is waar ik mijzelf kan ontwikkelen. De huidige selectie is een jonge groep met veel potentie en waar nog veel rek in zit. Met mijn kracht, snelheid en doelgerichtheid denk ik dat mijn kwaliteiten goed in het spelsysteem van Excelsior Maassluis passen.”

Technisch Manager Niels Redert: “We zijn blij dat we met het aantrekken van Brandon Robinson snel hebben kunnen anticiperen op het vertrek van Marius van Mil naar ADO Den Haag. Met zijn aanvallende kwaliteiten, snelheid, kracht en ervaring op zowel Betaald Voetbal als Tweedivisie-niveau is Robinson een echte aanwinst voor ons. Daarbij komt Brandon ook uit de regio, wat goed binnen het beleid van de club past.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl