Rode kaart nekt Excelsior M tegen Kozakken Boys

Excelsior Maassluis is op bezoek bij Kozakken Boys tegen een zure nederlaag aangelopen. De Tricolores speelden een zeer behoorlijke wedstrijd in Werkendam, hadden enkele hele grote kansen maar stonden na 90 minuten wel met lege handen.

Uitgerekend de uitblinkende Sefa Kurt mocht na 79 minuten gaan douchen na zijn tweede gele kaart en nog geen minuut later kwam de thuisploeg op voorsprong via invaller Charlton Vicento. Een mokerslag voor het team van Dogan Corneille dat vervolgens niet meer bij machten was om de gelijkmaker te forceren. Via een makkelijk gegeven strafschop kwamen de gastheren vlak voor tijd zelfs op 2-0 waarna de wedstrijd definitief was gespeeld.

Voor de openingstreffer van Kozakken Boys mocht Excelsior Maassluis het meeste aanspraak maken op een overwinning. De Tricolores waren de bovenliggende partij in een wedstrijd die maar moeizaam op gang kwam. In de tweede helft leek Daan Blij Excelsior Maassluis op voorsprong te zetten maar via de buitenkant van de paal ging de bal naast. Ook een kans voor Sekou Sylla – hij kwam oog-in-oog met doelman Richard Arends – trof geen doel.

Door de nederlaag wordt de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Jong FC Volendam nóg belangrijker. De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark Dijkpolder.

Kozakken Boys – Excelsior Maassluis 2-0 (0-0)

Scoreverloop: 80. Charlton Vicento 1-0, 88. Jeffrey van Nuland (strafschop) 2-0.

Scheidsrechter: Jerôme Vries

Toeschouwers: 1.000

Opstelling Kozakken Boys: Richard Arends, Frenk Keukens, Mats van Huijgenvoort (70. Charlton Vicento), Leon Bot, Jordie van der Laan (46. Norichio Nieveld), Tyrone Conraad, Bassou Boulghalgh, Sven van Ingen, Jeffrey Rijsdijk, Jeffrey van Nuland, Nizer Mekkaoui.

Opstelling Excelsior Maassluis: Jean-Paul van Leeuwen, Robin van der Ende, Redouan Omar Ouali, Stephan Kruithof (82. Soufian Charraoui), Daan Blij  (79. Jamie den Hartog), Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Sekou Sylla, Sefa Kurt, Milton Klooster (87. Jeremy Moreno), Nino van den Beemt.

Geel: Norichio Nieveld (Kozakken Boys)Redouan Omar Ouali (Excelsior Maassluis).

Rood: Sefa Kurt (2x geel).

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl