De technische commissie presenteert met trots de eerste twee versterkingen voor het nieuwe seizoen voor de hoofdmacht van VDL.

Rodney Remmerswaal komt na een kort avontuur bij MVV’27 weer terug naar de Sportlaan. Dit werd in januari al beklonken samen met hoofdtrainer Henk Salari. De centrumspits hoopt in het blauw-wit weer van grote waarde te zijn voor VDL. ,,We zijn als club zeer verheugd met zijn komst, hij gaat een belangrijke rol spelen voor de komende jaren,” aldus de technische commissie.

Daarnaast is de club bijzonder verheugd met de terugkomst van Stef den Engelsman. De talentvolle zoon van voormalig VDL-icoon Ruud den Engelsman begon als F-pupil in de jeugdopleiding van VDL, doorliep vervolgens de hoogste jeugdelftallen van Excelsior Maassluis, en keert komend seizoen terug aan de Sportlaan. De technische commissie: ,,Stef past in het plaatje voor de toekomst van VDL. Hij heeft talent en ambitie om in de komende jaren bij onze mooie club een waardevolle kracht te worden.”

Ook trainer/coach Salari is blij met het aantrekken van de twee spelers: ,,We hebben met onder andere Tony Vierhout, Chris van Eijk, Marco vd Meeberg, Ryan de Roo, Richie Victor, Year Helena en Dave Lankau jongens voor de toekomst. Met Kees Ketting, Mustafa Kaya, John Bekker, Melvin Louwen, Michael Reijgersberg, Joey van Eijk en Kemal Fakili ook jongens met ervaring. Een goede balans dus.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl