Ronald Scholte tijdelijke hoofdtrainer KethelSpaland (zon)

SCHIEDAM – Ronald Scholte wordt de tijdelijke eindverantwoordelijke van KethelSpaland zondag.
De 47-jarige Schiedammer is op dit moment technische man bij de Schiedamse fusieclub en zal op sportpark Kethel op gelijkwaardig niveau gaan samenwerken met de huidige oefenmeester Leen Koorengevel, die op zijn beurt weer de plaats opvulde van oefenmeester Frans Schaap, die na 1 competitiewedstrijd dit seizoen opstapte bij de Schiedammers.

Het trainers rentree van Scholte is deels uit nood geboren,” Toen wij werden geconfronteerd met het opstappen van Frans Schaap heeft Leen het hoofdtrainersschap overgenomen. Aangezien Leen niet over de benodigde papieren beschikt heeft de KNVB ons 6 weken dispensatie gegeven, die nu zijn verstreken. In deze periode hebben wij nog niet de beoogte opvolger gevonden en aangezien wij met de aanstelling van een definitieve opvolger niet over 1 nacht ijs willen gaan zetten wij onze zoektocht voort en is dit een tussenoplossing,” stelt de ex trainer van o.a. PPSC VVK en sc Spaland.

Door het aankomende trainersschap zal de rol van Scholte als technische man versoberen,” De technische zaken lopen nu en het meeste is geregeld, ik zal samen met de technische staf en het bestuur onze zoektocht naar een opvolger voortzetten en daarnaast op het veld staan samen met Leen. ”
Over de opvolger,” Wij hopen zo snel mogelijk met een definitieve opvolger te komen maar dan wel voor de langere termijn dus geen bokkensprongen,” laat hij verder weten.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie