Schiedam – Op dinsdag avond kwam eersteklasser Rijswijk op bezoek in Schiedam. De dames hadden in de eerste helft moeite om het balbezit te behouden maar naarmate de wedstrijd vorderde, kwamen ze steeds beter in de wedstrijd. In het tweede kwart wisten zij zich te belonen met een doelpunt, genadeloos afgemaakt door Sarah Oosterom.
De tweede helft werd er beter hockey gespeeld maar nog steeds hadden de dames moeite om tot scoren te komen. Rijswijk wist zelfs nog bijna tot scoren te komen, maar dit werd door de verdediging van Schiedam vakkundig vlak voor de lijn weggewerkt.
Het vierde kwart, een schitterende balverovering van Robin Hilhorst die vervolgens via een mooie combinatie met Marije Kloppenburg de bal in het goal wist te leggen: 2-0. Er werd nog even doorgedrukt, en een 3-0 werd klaargelegd door Sarah Oosterom en afgemaakt door Robin Hilhorst.

Het was niet altijd mooi hockey maar de dames hebben weer een prima eind uitslag neer weten te zetten. Dat belooft meer voor de komende wedstrijden. Aankomende zondag zullen de dames aantreden tegen Union dames 1 in Nijmegen.