Socatots en Excelsior’20 starten samenwerking

Naast de samenwerking met Beyond Yourself, Sparta Rotterdam & Dotcomsport heeft Excelsior’20 een nieuwe partner binnen gehaald in de vorm van Socatots!

Socatots ondersteunt hiermee de Thurlede bewoners om de allerkleinste jongens en meiden op speelse wijze met voetbal in aanraking te komen. Indirect start hiermee de jeugdopleiding al vanaf 1 jaar!

Wat is Socatots?
Socatots is het grootste bewegingsprogramma ter wereld voor kinderen van 1 t/m 5 jaar oud met voetbal als grote inspiratiebron.

Volgens een uniek programma waaraan ouder en kind samen deelnemen, worden 6 delen van beide voeten getraind. Maar het is meer dan voetbal alleen. De combinatie van ontwikkeling op mentaal, fysiek en sociaal vlak door middel van bewegend leren is succesvol te noemen.

 

De hele zomer gratis sporten samen met jouw kind!
Socatots begint vanaf zaterdag 11 juli met haar wekelijkse lessen bij Excelsior’20 in Schiedam.

Om deze samenwerking tussen Socatots en Excelsior’20 te vieren, kan je de gehele maand juli gratis uitproberen! En wanneer je besluit lid te worden krijg je de rest van de zomer cadeau!

Een hele gave aanbieding om het concept vrijblijvend uit te proberen. Je kan een gratis proefles boeken via www.socatots.nl. Hier vind je ook meer informatie over het programma en kan je de contactgegevens vinden mocht je nog vragen hebben. Voor een sfeerimpressie kan je gebruik maken van het instagram account (Socatots_nl_vlaardingen_sdam) of van de Facebook pagina (Socatots Vlaardingen/ Schiedam).

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl