Sparta bekert verder na winst in Veenendaal

Sparta heeft de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker bereikt. Op bezoek bij GVVV werd het 0-2.

Sparta begon met zes wijzigingen. Heylen keerde terug centraal achterin, Abels, Goudmijn, Meijers en Masouras begonnen op het middenveld en ook voor Engels was een basisplaats weggelegd.

Het eerste momentje van gevaar kwam van Kenzo Goudmijn, die de aanval zelf opzette, door met een goede steekpass Giannis Masouras te bereiken. De voorzet van de Griek kwam niet bij Lennart Thy, wel voor de voeten van Goudmijn, die niet overtuigend genoeg afwerkte. Masouras kreeg een minuut later een kopkans om de score te openen, maar zijn poging was niet goed. De grootste kans voor rust kwam op naam van Mica Pinto, die na een goede combinatie met Thy probeerde de doelman te passeren met een stiftje, maar daar niet in slaagde.

Jans en Goudmijn werden bij rust vervangen door Smeets en Mijnans, waarvan laatstgenoemde al vroeg na rust in scoringspositie kwam. In het strafschopgebied van GVVV kon Mijnans uithalen, maar deed dit over. Datzelfde lot kreeg een afstandsknal van Masouras. Uiteindelijk was het Engels die de ban brak, door na een goede actie in het strafschopgebied de bal binnen te schieten. Meijers was met een vrije trap erg dichtbij de 0-2, maar de de uitstekend keepende Van Willige lag dit in de weg. Van Crooij besliste, koud in het veld, de wedstrijd in de 88e minuut met een vrije trap.

Okoye, Jans (46. Mijnans), Vriends, Heylen (87. Beugelsdijk), Pinto, Abels, Meijers (87. Van Crooij), Masouras, Goudmijn (46. Smeets), Engels en Thy.

Bron: Sparta Rotterdam
Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl