Sparta: ‘Financiële vergoeding voor Henk Fraser’

Als Henk Fraser de assistent wordt van Louis van Gaal bij Oranje wil Sparta een financiële compensatie voor de dubbelrol van hun hoofdtrainer. Dat meldt Rijnmond. Daarnaast wil technisch directeur Henk van Stee na zeven WK-kwalificatiewedstrijden een evaluatiemoment met de KNVB.

Van Stee sprak woensdagochtend uitvoerig met Eric Gudde en Nico-Jan Hoogma, de directeur van de KNVB en directeur topvoetbal van de KNVB. Volgens de technisch directeur van Sparta was het een goed gesprek en wacht de Kasteelclub op een akkoord van de voetbalbond. Ook sprak Van Stee met Louis van Gaal, die Fraser graag aan zijn staf wil toevoegen.

Sparta wil van de KNVB een vergoeding en duidelijkheid over hoeveel dagen zij hun hoofdtrainer af moeten staan aan het Nederlands elftal. Daarnaast heeft Van Stee gevraagd om rond 1 december de dubbelrol van Fraser te evalueren. Oranje speelt nog zeven WK-kwalificatiewedstrijden voor het WK in Qatar, waarvan de thuiswedstrijd tegen Noorwegen op 16 november de laatste is.

POLL

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl