Sparta maakt zich op voor familiedag: 13:00 uur Sparta – NAC gratis te bezoeken

Rotterdam – Zaterdag 20 juli is de jaarlijkse Familiedag van Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Henk Fraser treedt om 13:00 uur aan tegen NAC Breda waarna verschillende leuke activiteiten, voor zowel jong als oud, op het voorplein zijn te beleven. De poorten van Het Kasteel gaan 12:00 uur open. Parkeerterrein P5 is geopend voor publiek.

Tientallen activiteiten staan weer klaar op de Familiedag. Voor kinderen is zelfs een stempelkaart gemaakt, deze kan je op de dag zelf vinden op je stoeltje in het stadion. Wanneer de zes stempels verzameld zijn, kan de stempelkaart ingeleverd worden bij de KidsClub-kraam (zie plattegrond nummer 40). Voor kinderen is tevens een Kidspersconferentie georganiseerd, hier kunnen vragen gesteld worden aan Bart Vriends, Dante Rigo en Jurgen Mattheij. Dit begint om 15:30 uur. Als je hieraan deel wil nemen, meld je dan om 15:20 uur bij de liften op de begane grond van het hoofdgebouw.

Het eerste exemplaar van het boek Sparta – Terug waar de club thuishoort, van Dennis van Bergen en Niels Fieggen, wordt zaterdag op de Familiedag uitgereikt aan Piet de Vries. Het boek is tot en met de Familiedag te koop voor €20,-, in plaats van de normale prijs van €21,95. Het boek is te bestellen door hier te klikken, zaterdag is deze ook te koop bij de fanshop-kraam.

De officiële uitreiking vindt plaats om 15:45 uur, op het podium buiten het stadion, waarbij ook directeur Manfred Laros aanwezig zal zijn. Na de uitreiking is het mogelijk het boek te laten signeren door de auteurs.

Overige informatie en de plattegrond:

 

 

 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl