‘Sparta richt pijlen op doelman Maarten Stekelenburg’

Sparta ziet in Maarten Stekelenburg de gewenste nieuwe doelman, dat meldt het AD. Bronnen rondom de Rotterdamse club geven aan dat er interesse is voor de 58-voudige international die na vier jaar Everton transfervrij mag vertrekken bij de Engelsen. De interesse van Sparta voor Stekelenburg is bij de doelman reeds kenbaar gemaakt.

‘Ik mag dan wel 37 zijn, maar ben in jaren niet zo fit geweest. Over stoppen heb ik het nog nooit gehad. Ik ben me nu aan het oriënteren op mijn toekomst’, vertelt Stekelenburg in de nieuwe VI.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl