Sparta Rotterdam maakt zich op voor Steeds Hooger

Voor Sparta Rotterdam staat vanavond de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. De mannen van Maurice Steijn nemen het op tegen Steeds Hooger. De aftrap is om 19.00 uur.

Sparta is inmiddels anderhalve week in training en speelde afgelopen zaterdag haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De Kasteelheren namen het op tegen het Gouds Sterrenteam en wonnen met grote cijfers. In de eerste helft was het de beurt aan de spelers van de A-selectie. Zij zorgden voor een 0-3 ruststand. Na de thee kwamen veel spelers uit eigen jeugd in actie, die vorig seizoen voor Jong Sparta speelden. Zij voerden de scoren nog flink op en noteerde uiteindelijk een 0-9 eindstand.

Woensdagavond wacht dus een tweede confrontatie met amateurs. Steijn mist dan opnieuw dezelfde spelers. De internationals laten namelijk deze wedstrijd nog aan zich voorbijgaan en de nieuwe aanwinst Koki Saito is nog niet speelgerechtigd.

Steeds Hooger ligt op een steenworpafstand van het stadion van Sparta. De Rotterdamse amateurclub komt uit in de vierde klasse en gaat haar laatste wedstrijd spelen op Sportpark Canal Road. Vanaf augustus verhuist de club, waar oud-speler en voormalig assistent-trainer Cor Pot en Manager Publiekszaken Wesley van der Stam hun eerste stappen op een voetbalveld zetten, naar het Erasmuspad.

De wedstrijd is volledig uitverkocht en ook aan de deur zijn er geen kaarten te koop.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl