Sparta Rotterdam oefent tegen Jong-FC Utrecht

Delden – Zaterdagmiddag oefent Sparta Rotterdam in Delden tegen Jong FC Utrecht. De Utrechtse beloftenploeg stond in november nog tegenover de ploeg van Henk Fraser, toen het al vroeg 0-2 was op Het Kasteel. Met een hattrick had Lars Veldwijk vervolgens een groot aandeel in de Spartaanse comeback (4-2).

Jong Utrecht staat zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie. Voor de ploeg van Robin Pronk leek 2018 een prettig einde te krijgen, na een knap gelijkspel tegen FC Den Bosch (1-1), dat gevolgd werd door een puntendeling tegen FC Eindhoven (0-0) en een ruime zege op FC Dordrecht (4-1). Helmond Sport was echter met 2-0 te sterk voor de beloftenploeg. Sparta ging op de laatste speeldag van het vorige kalenderjaar met dezelfde eindstand onderuit, op bezoek bij Jong Ajax. Hiermee zal Sparta volgende week de competitie hervatten als nummer 3, twee punten achter winterkampioen Den Bosch.

De wedstrijd wordt afgewerkt op de velden naast het Aparthotel in Delden en begint om 14:00 uur. Adres: Sportlaan 7, 7491 DG Delden.

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl