Sparta Rotterdam op Thurlede tegen Schiedams elftal

Schiedam – Namens D&S Groep mag Excelsior’20 bekend maken dat de hoofdsponsor van Sparta Rotterdam (tevens hoofdsponsor van Excelsior’20) het mogelijk heeft gemaakt dat Sparta Rotterdam op zaterdag 29 juni 2019 een wedstrijd gaat spelen tegen het nog te vormen “Schiedams XI-tal”.

D&S Groep eigenaar John van Doorn wilt met dit evenement de Schiedamse en Rotterdamse voetbalwereld bij elkaar brengen.

De selectie van het Schiedams XI-tal zal bestaan uit 22 spelers, waarvan 2 keepers, van de acht standaardelftallen van de zes voetbalverenigingen die Schiedam rijk is.

Het gaat om Excelsior’20, HBSS, Hermes DVS, PPSC, SVV za/zo en VVKS za/zo. De organisatie bedankt de besturen en hoofdtrainers van deze verenigingen voor het beschikbaar stellen van haar spelers.

De selectie zal samengesteld worden door Marvin Jansen, Stefan Bosdijk en Edgar van der Roer. Verzorger Hans Hekman zorgt voor de medische ondersteuning.

De komende maanden zal er steeds meer duidelijk worden wie er geselecteerd gaan worden, spelers zullen van te voren voorgesteld worden via mediapartner Waterwegsport.nl en bijzonderheden over bijvoorbeeld de kaartverkoop zullen ook via dit mediakanaal gedaan worden alsmede via excelsior20.nl en de Facebookpagina van Excelsior’20 Voetbal.

De wedstrijd zal om 16u beginnen en belooft nu al een geweldig Schiedams evenement te worden.

Foto: Mischa Keemink

 

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl