Sparta vecht zich naar gelijkspel na rode kaart Auassar

ROTTERDAM – Sparta heeft zondagmiddag voor de derde maal op rij gelijkgespeeld. Tegen Heracles kwam de ploeg van Fräser voor het eerst dit seizoen op voorsprong, maar vlak daarna moesten de Spangenaren verder met tien man en was 1-1 uiteindelijk het hoogst haalbare.

In de eerste helft ging het duel vrij gelijk op. Heracles had bij aanvang het beste van het spel, zonder erg gevaarlijk te worden. Naarmate de wedstrijd vorderde werd Sparta beter en dit resulteerde ook in een aantal grote Rotterdamse kansen. De goed spelende Thy creëerde door een prachtige aanname zijn eigen kans, maar faalde vervolgens in de afronding. Ook Duarte had zijn vizier in een vervolgend moment niet op scherp.

In de tweede helft kwam Sparta scherp uit de startblokken, wat leidde tot de 1-0 van Harroui, die met een mooi afstandsschot doel trof. De vreugde van dit doelpunt was echter van korte duur, want niet veel later moest Auassar het veld ruimen na een natrappende beweging richting Rai Vloet. Daarbij mocht de Heraclied wel in zijn handen knijpen dat hij zelf op het veld mocht blijven staan. Na 70 minuten was het diezelfde Vloet die de 1-1 binnenschoot. Sparta hield daarna knap stand en trok daardoor toch nog een punt over de streep.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl