ROTTERDAM – In een hele slechte wedstrijd heeft Sparta Rotterdam wederom een nederlaag geleden. De ploeg van trainer Henk Fräser, die de laatste wedstrijden sowieso erg uit vorm is, liet zich ook tegen concurrent Willem II de kaas van het brood eten en ziet daardoor de degradatiezone steeds dichterbij komen.

Het was heerlijk weer in de vroege middag op het Kasteel. Daarmee was het enige positieve vanuit Rotterdams perspectief ook meteen opgenoemd. Met Willem II kwam een ploeg op bezoek die totaal uit vorm is, maar daar was op het Kasteel weinig van te zien. De Rotterdammers wisten namelijk op de eerste tien minuten na weinig indruk te maken. In die openingsfase kregen onder andere Thy en Harroui kansen op de openingstreffer, maar zij troffen geen doel. Willem II stelde daar ook weinig tegenover waardoor na een saaie eerste helft nog geen doelpunten te noteren waren.

Ook in de tweede helft leek geen van beide ploegen een doelpunt te gaan maken. Net toen Sparta iets beter in de wedstrijd leek te komen wisselde Fraser de goed spelende Gravenberch en Abels. Fortes kwam erin en had een zeer ongelukkige invalbeurt. Bij de eerste uitval van de Tilburgers liet Fortes namelijk zijn man lopen waardoor Nunnely de 0-1 kon binnenkoppen. Willem II kwam er daarna nog één keer uit en weer liet Fortes hier zijn directe tegenstander lopen. Ditmaal probeerde hij een doelpunt te voorkomen door Pavlidis licht vast te houden, maar dit leidde tot een penalty en een rode kaart. Trésor maakte de strafschop af waardoor Sparta een duel dat geen winnaar verdiende uiteindelijk toch kansloos verloor.


Het laatste nieuws:

DoorLeon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl