Sparta wint wederom niet in uitduel

VELSEN – Sparta Rotterdam is er wederom niet in geslaagd een uitduel te winnen. De ploeg van trainer Henk Fräser haalde al weinig punten buiten het Kasteel en verkeek zich ook op Telstar: 1-1.

Sparta begon niet goed aan het duel in Velzen Zuid. Binnen het kwartier stond de ploeg van Fräser al achter. Kortsmit kon een afstandschot nog verwerken, maar was in de rebound kansloos. Drenthe stelde echter al snel orde op zaken door een vrije trap in de verre hoek te schieten. In het restant van de eerste helft creëerde Sparta wel een aantal kansen, maar kwam de ploeg niet tot scoren.

In het begin van de tweede helft kreeg Veldwijk een levensgrote kans, maar zijn inzet ging over. Langzaam maar zeker verloor Sparta de controle over het duel en kreeg Telstar steeds meer vertrouwen. Henk Fräser haalde Dervisoglu en Rayhi eruit en bracht Harroui en El Kachati. Dit leverde echter niets op, terwijl Telstar in de slotfase de betere ploeg was. Uiteindelijk mocht Sparta nog van geluk spreken dat het een punt overhield aan het duel, want Telstar miste levensgrote kansen.

Door de nederlaag heeft Sparta voor het vierde duel op rij niet gewonnen. De ploeg glijdt daarom langzaam maar zeker af in de Keuken Kampioen divisie en ziet ook Roda JC dichterbij komen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl