‘St. Juste gevraagd door bondscoach Saint Kitts’

ROTTERDAM – Sinds zijn entree anderhalf jaar geleden bij Feyenoord is Jeremiah St. Juste één van de stabiele factoren van de Stadionclub. Dit blijft ook niet onopgemerkt in het voetbalwereldje, zegt de verdediger in gesprek met De Telegraaf.

De voormalig jeugdinternational en oud-speler van SC Heerenveen werd recent benaderd door de bondscoach van het eiland Saint Kitts. ,,Mijn vader komt daar vandaan en mijn moeder is Nederlandse. Ondanks dat ik geen contact met mijn vader heb, heeft wel de bondscoach zich recent gemeld. Maar ik heb duidelijk gemaakt dat mijn voorkeur bij Oranje in de toekomst ligt,” zegt de rechtsback van Feyenoord. ,,Ik ga het eiland wel bezoeken met mijn familie, maar voetbaltechnisch ligt mijn hart in Nederland.”

St. Juste ontwikkelt zich razendsnel en heeft inmiddels de interesse gewekt van buitenlandse clubs als Zenit St. Petersburg en Shakthar Donetsk. Of het een transfer komt in de zomer, is nog niet bekend.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl