Stam: ‘Vertrek Van Geel kwam als een donderslag’

Ook voor Jaap Stam, komend seizoen trainer van Feyenoord, kwam de aankondiging van het vertrek van technisch directeur Martin van Geel komende zomer uit De Kuip onverwacht. ,,Hij belde mij vlak voordat het nieuws naar buiten kwam”, liet Stam weten na de thuiszege van zijn huidige club PEC Zwolle tegen FC Emmen (3-0). ”Het kwam voor mij totaal als een donderslag bij heldere hemel.”

Van Geel maakte afgelopen woensdag bekend dat hij na acht jaar opstapt. Hij vindt dat er de laatste tijd te veel negatieve aandacht voor hem is. Drie weken eerder nog had Van Geel een akkoord bereikt met Stam over een tweejarig contract bij Feyenoord.

”Ik weet natuurlijk wel een beetje wat er speelt rond Martin”, gaf Stam toe bij de NOS. ”Dat weet iedereen in Nederland, want Feyenoord is een topclub. Maar ik ben dus verbaasd, ja, dat weet hij ook. Aan de andere kant moet je zijn redenen ook respecteren. Ik vind zijn vertrek enorm jammer. Bij de aanstelling van zijn opvolger zal ik niet de beslissende factor zijn. Uiteindelijk is dat een beslissing van de club zelf.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl