Stef den Engelsman verruilt VDL Maassluis voor Kethel Spaland

De in Maassluis woonachtige Stef den Engelsman (20 jaar) maakt komend seizoen de overstap naar de selectie van Kethel Spaland in Schiedam.

De verdedigend ingestelde speler kan centraal achterin of als middenvelder uit de voeten. Den Engelsman doorliep de gehele jeugdopleiding van Excelsior Maassluis om direct na de JO19 de overstap te maken naar de selectie van VDL, de club van zijn vader. Helaas mondde deze keuze niet uit tot de gewenste overstap naar de senioren.

Stef den Engelsman kijkt nu enorm uit naar de samenwerking met zijn nieuwe trainer Ben Hoogwerf. Ook zal hij enkeleoude ploeggenoten vanuit zijn tijd bij Maassluis weer tegenkomen ‘Na een zeer positieve kennismaking met de trainer ben ik zo enthousiast geworden om deze overstap te maken. Het is daarbij mooi dat er al een aantal bekende jongens lopen. Ik heb echt zin om onderdeel uit te gaan maken van deze selectie en de ambities van de trainer en de club’.Trainer Ben Hoogwerf is zeer tevreden met deze defensieve versterking en verwacht dat Stef met zijn karakter zeer goed zal passen in zijn selectie.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl