Stefano Goncalves verruilt Zwaluwen voor HBSS​

‘Lekker dicht bij huis en in een meer regionale competitie, dat zocht ik en heb ik gevonden bij HBSS. De club heeft ambitie en staat op de drempel van de tweede klasse en vanuit de gesprekken die ik had krijg ik het gevoel dat ze heel graag willen dat ik erbij kom. Er staat een goeie groep die barst van de kwaliteit met een juiste portie routine. Ik ga dat graag aanvullen samen met een aantal andere jongens waarmee ik ook onder Toon Wolters ga spelen, inmiddels is al bekend Brian Leons, Zakaria Amrani, Jordao Pattinama en Anthony Bentem de club komen versterken.”

Dit is het statement van routinier Stefano Goncalves  die na een tocht langs vele mooie clubs binnen en buiten de regio volgend seizoen op Sportpark Harga neerstrijkt. De huidige aanvoerder van 4e divisionist Zwaluwen kondigde enige tijd terug zijn stapje terug al aan toen bekend werd dat hij ging stoppen op het huidige niveau. Na een reis langs de velden van bijvoorbeeld Smitshoek, Spijkenisse, IJsselmeervogels en Noordwijk is het nu tijd voor HBSS.

 Stefano Goncalves met teamgenoot Jazzy adams

“Een mooie accommodatie en een regionale afdeling met waarschijnlijk ook wel wat derby’s in het verschiet , precies wat ik zoek. Daarnaast een gedreven trainer en oog voor gezelligheid, de juiste mix voor mij als we praten over het nieuwe seizoen maar ik hoop eerst nog de huidige competitie goed af te sluiten met Zwaluwen.” vervolgt “Fano” zoals de betrouwbare verdedigende middenvelder ook wel liefkozend genoemd wordt.

HBSS is heel blij met de keuze van Goncalves, “Als je wint dan krijg je aandacht, zeker ook van nieuwe spelers. Zo’n buiten categorie als Stefano ga je dan graag mee in gesprek en dan ben je heel content als hij de afslag Harga park kiest. Hij zal samen met de andere nieuwe spelers, komend seizoen gaan meehelpen om stabiel hogerop te komen. Naar onze huidige selectie toe zullen ze zeker een positieve en coachende inbreng hebben, daar zijn we van overtuigd. We starten, zoals het nu wel aardig naar uitziet, lekker in de tweede klasse en gaan van daaruit eens kijken hoe het zich ontwikkelt”, stelt een tevreden TC lid Hen Bras ter afsluting.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl