Stephan Kruithof (Excelsior Maassluis) naar SC Feyenoord

De wegen tussen Excelsior Maassluis en Stephan Kruithof zullen na dit seizoen scheiden. De 28-jarige middenvelder heeft de club laten weten volgend seizoen te vertrekken en voor sc Feyenoord uit te zullen komen. Kruithof was dit seizoen bezig aan zijn achtste seizoen bij de Tricolores.

In het seizoen 2013/2014 speelde Kruithof onder leiding van toenmalig hoofdtrainer Cesco Agterberg zijn eerste wedstrijd voor Excelsior Maassluis, nadat hij de overstap vanuit BVV Barendrecht had gemaakt. In korte tijd groeide de sympathieke speler uit tot een echte clubjongen. Naast actief te zijn als speler werd Kruithof tevens penningmeester van de Supportersvereniging.

Daarnaast maakte Kruithof ook deel uit van het team dat in korte tijd vele prijzen wist te pakken. Zo won Kruithof de titel in de Topklasse en was hij er door doelpunten in zowel de uitwedstrijd als thuiswedstrijd tegen FC Lienden mede verantwoordelijk voor dat de Tricolores Algeheel Amateurkampioen werden. Ook pakte hij enkele maanden later de Supercup.

Na acht seizoenen heeft Kruithof er uiteindelijk voor gekozen om een nieuw avontuur aan te gaan bij sc Feyenoord. “De keuze om bij Excelsior Maassluis te komen voetballen is misschien wel één van mijn beste beslissingen in mijn leven geweest. Ik heb er zowel binnen als buiten het veld een fantastische tijd gehad en heb er veel mensen leren kennen die inmiddels echte vrienden van me zijn geworden. Toch was ik toe aan iets nieuws en heb ik gekozen om terug te gaan naar de club, waar ik ook al elf jaar in de jeugdopleiding heb gespeeld.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl