Sterkhouders gaan door bij HBSS

Schiedam – Na het recente bericht van het aanblijven van Toon Wolters als trainer bij HBSS zijn de volgende berichten uit Kamp Harga ook van zeer positieve aard. In het kielzog van Wolters en captain Berkan Bayraktar hebben nu ook sterkhouders Leroy van Bueren , Batuhan Saglam en Erikson Santos Oliveira aangegeven volgend seizoen gewoon in het Oranje te spelen.

Hiermee pakt HBSS goed door en blijft er alle vertrouwen in dat dit ‘gebroken’ seizoen nog met een knaller afgesloten kan worden. Daarnaast zal er dan ook komend seizoen een kwalitatief goede en volwaardige selectie komen te verschijnen die teamspirit en ‘voor elkaar strijdend door het vuur’ hoog in het vaandel heeft staan. Als de ellende van Corona straks hopelijk eindelijk achter de rug is dan moeten alle intenties en ambities gewoon ten uitvoer gebracht gaan worden.

Aanvullend valt te melden dat routinier van Bueren opgaat voor een start van een mogelijke trainers carrière en door de club aangemeld wordt als TC-3 kandidaat.

Staff

Naast het aanblijven van spelers en trainers kan ook gemeld worden dat verzorger Orkun Buyukyilmaz aan het team verbonden blijft. De medisch specialist met ADO Den Haag achtergrond, die in het dagelijks leven zijn eigen MyoFysio praktijk in Schiedam bestiert, voelt zich thuis bij de HBSS familie en verlengt zijn reeds meerjarig verblijf met volle overtuiging. Zeer belangrijk want kwaliteit op het veld verdient zeker ook een gedegen medische begeleiding.

HBSS is zeer verheugd met deze ontwikkelingen en ziet de nabije en iets langere toekomst daarom met vertrouwen tegemoet. Nadere berichten over de selectie volgen uiteraard binnenkort zodra deze te melden zijn.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl