Sterkhouders verlengen verblijf bij HBSS

Naast de komst van doelman Ronald Simonis ( sv Nootdorp) en wat andere gesprekken die lopen met nieuwe spelers , heeft HBSS zich de afgelopen tijden ook gericht op behoud van de huidige selectie. Staff en spelersgroep waren op zoek en op weg naar een mooi succes maar of dat dit seizoen nog een vervolg krijgt is nog maar de vraag. Starten met voorbereiden op de hervatting zal medio maart moeten plaatsvinden maar met het verlengen van diverse maatregelen in aantocht word dat wellicht een lastig verhaal.

In ieder geval is vanuit de huidige selectie ook positief nieuws te melden ; Keessie Wolters, Dickie Tijdeman, Joey Grootenboer, Naigy Klepke , Leroy van Bueren , Ilya Tiren, Ayrton de Brito Almeida, Miloud Bel Hassani en Ismael Adsalmis hebben toegezegd dan in ieder geval ook volgend jaar op weg te gaan naar het zo gewenste succes en resultaat.
Met een aantal overige spelers wordt nog gesproken daar het in de huidige tijden lastig is iedereen binnen een kort tijdsbestek te zien en spreken. Naar verwachting zullen er weinig mutaties zijn in de huidige groep van trainer Toon Wolters en dus kan HBSS’ TC zich volledig gaan richten op de invulling van de voorbereiding en het aanvullen van de selectie.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl