Strijdend HBSS onderuit tegen koploper

Nummer laatst HBSS ging na een tumultueus verlopen wedstrijd onverdiend ten onder tegen koploper Wateringse Veld Kranenburg.
De Schiedammers speelde de eerste helft goed gegroepeerd. De koploper wist de eerste 45 minuten weinig te creëren. HBSS probeerde er bij spaarzame momenten uit te komen maar was te slordig in het eindtraject. Toch ging Kranenburg met een voorsprong rusten. Na een ten onrechte gegeven corner combineerde men door de as van de verdediging en liet men keeper Devin de Heij kansloos.
Na rust  speelde HBSS meer  naar voren. Vlak na rust  werd Yordi Molendijk, die alleen op de keeper afging, ten onrechte afgefloten wegens buitenspel. In de 60ste minuut werd Naigy  Klepke  gevloerd binnen  het strafschopgebied. Danny Fellinger schoot HBSS verdiend op gelijke hoogte.  Nog geen twee minuten later scoorde Kranenburg uit een scrimmage echter uit het niets de 2-1 binnen.
HBSS ging op jacht naar de verdiende gelijkmaker maar kreeg bij een uitval de deksel op zijn neus toen Kranenburg schitterend de 3-1 binnen schot.
Kort daarna , terwijl de bal aan de andere kant van het veld was, lag aanvoerder Danny Fellinger ineens gestrekt op de grond na een klap van de spits van Kranenburg. Meteen ontstond een grote duw-en trekpartij op het veld waarbij niet alleen de spelers maar ook toeschouwers betrokken waren.
Na een afkoelingsperiode van een kwartier en rood voor de spits van Kranenburg  liet de scheidsrechter de laatste minuten toch uitspelen maar er werd niet meer gescoord.
Trainer Toon Wolters was na afloop trots op zijn ploeg: ” We verliezen hier ten onrechte en zitten gewoon in de hoek waar de klappen zitten. Maar deze wedstrijd geeft ons vertrouwen voor de toekomst.”

Door de nederlaag staan de schiedammers met 2 uit 8 laatste. Nummer een na laatst Hercules heeft uit 7 wedstrijden 7 punten vergaard.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl