Succesvolle samenwerking Ben Hoogwerf en DVO’32 gaat zevende seizoen in

Vlaardingen – Ben Hoogwerf blijft ook volgend seizoen trainer van voetbalclub DVO’32. Het bestuur van de vereniging, bij monde van Rien van der Veen, maakt bekend zeer content te zijn en dat Hoogwerf een bewuste afweging heeft gemaakt tussen de opleiding UEFA A/TC1 of nog een seizoen DVO’32.

Wat een belangrijke rol speelde voor wederzijdse verlenging voor nog één jaar is het beleid, de visie en doelstellingen die gezamenlijk zijn vastgesteld voor de komende vijf jaar. DVO’32 staat voor een eigen identiteit en uitstraling: herkenbaar voetbal, prestatief van karakter maar ook waar het familiegevoel, de vriendschap, respect, gezelligheid en leuke activiteiten de kernwaarden zijn en blijven. Dit is tevens ook vastgelegd in het opgestelde meerjaren jeugdplan.
Voor aankomend seizoen is de doelstelling bepaald om weer minimaal nacompetitie te behalen en in de visie van de club is opgenomen om als positieve uitwerking hiervan binnen twee jaar in de zaterdag tweede klasse te willen acteren.

Naast het contract van de hoofdtrainer zijn ook de contracten van Semjon de Bruijne, Marja van Steenwijk, Pascal Perdijk en René van Antwerpen verlengd. Semjon maakt de overstap terug naar het eerste elftal als assistent, Marja blijft verantwoordelijk voor de verzorging, Pascal blijft teamleider van het eerste elftal en René blijft de Technisch Coördinator voor de gehele selectie. Voor keeperstrainer Peter van Hulst, die na zes seizoenen heeft aangegeven te gaan stoppen, wordt momenteel een vervanger gezocht.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl